Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ



            Πραγματικά τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουμε όλα όσα νιώσαμε το βράδυ του τουρνουά μας και ποιόν να πρωτοευχαριστίσουμε. Εσάς που μας τιμήσατε ερχόμενοι ακόμα και από μακρινά μέρη (Αίγιο, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Ξυλόκαστρο, Τρίπολη), τους Αθηναίους που προτίμησαν να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας, τον ΟΠΑΦ και την κυρία Άννυ Καραμανλή για την αμέριστη υποστήριξη, την ΕΟΜ που μας πίστεψε και μας προέβαλε, όλους αυτούς εντός και εκτός του χώρου που προσέφεραν ό,τι μπόρεσαν, τους καλλιτέχνες μας Σπυρίδωνα Φασόη και Δέσποινα Χριστίνα Φασόη που αφιλοκερδώς μας έφτιαξαν τα υπέροχα βραβεία και ΚΥΡΙΩΣ τους διαιτητές μας Γιώργο Μεσθενέα, Αναστασία Μπαμπούλα και Άννα Καλιακμάνη που χωρίς αυτούς τίποτα μα τίποτα δεν θα είχε γίνει… τα λόγια είναι απλά φτωχά και τα «ευχαριστούμε» ελλιπή…

Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη και θερμή ανταπόκριση. Το ονομάσαμε "1ο" με την ελπίδα να μας δίνετε, όλοι εσείς, κάθε χρόνο την ευκαιρία να προσφέρουμε να ευαισθητοποιούμε και να βγάλουμε στην επιφάνεια άλλη μια όψη των παιχτών του υπέροχου αυτού παιχνιδιού!!
Ας κάνουμε μια ευχή. Και του χρόνου να καταφέρουμε να μαζευτούμε, όπως φέτος και να αποδείξουμε άλλη μια φορά ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες εμείς οι μπριτζέρ έχουμε μια μεγάλη αγκαλιά που τους χωράει όλους!


Από καρδιάς ευχαριστούμε και καλή Αντάμ-ωση

Τα Αρνάκια Του Bridge




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου